Anledningar till att bli medlem?

Känner du igen känslan när du skall raka dig men har glömt att köpa nya blad? De dagarna är över. Som medlem hos HØVL kommer du alltid ha nya fräscha blad som kommer regelbundet till din postlåda.

  • Mindre att tänka på
Du får kvalitetsprodukter hela vägen hem till dig - enklare blir det inte.

  • Hög kvalitet
Du får kvalitetsprodukter som ger dig smidig, skonsam och enkel rakning.

  • Du bestämmer

Du kan fritt ändra intervall när du vill. Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Så här fungerar det

Du är bara några enkla steg från en enklare vardag när det kommer till rakningen.

1. Välj ett startpaket

Startpaketet innehåller en rakhyvel och fyra blad.

2. Välj typ av blad

Du kan väja mellan 3-blad och 5-blad.

3. Du bestämmer

Refill med nya blad skickas ut varannan månad. Du kan själv välja ett annat intervall om du vill. Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Q & A

1. Varför skall jag bli medlem?

Hur ofta rakar du dig med en sliten rakhyvel? Nya rakblad är vanligt att man glömmer när man är och handlar och varierar dessutom också mycket i pris. Som medlem hos oss får du rakhyvlar direkt hem till dig till ett bra pris. Du slipper raka dig igen med en sliten hyvel.

2. Varför bör jag byta ut mitt rakblad??

Vi rekommenderar att du byter ut ditt rakblad efter att du använt det 5-7 gånger, lite beroende på hur du rakar dig och typ av hår. Du bör byta för att få den bästa rakningen, minska risken för sår, märken och bakterier, samt för att gel-stripen skall fukta huden på bästa sätt.

3. Bör jag välja 3-blad eller 5-blad?

Valet beror helt på vad du prioriterar och är därför individuellt. Vi rekommenderar att du testar 5-blad om du vill ha den tätaste rakningen och rakar dig ofta. Om du däremot låter det växa lite mellan rakningarna så rekommenderar vi 3-blad. Du kan givetvis när som helst ändra vilken typ av blad du får genom att kontakta kundservice. Din kropp, ditt hår, ditt val!

4. Kan jag pausa mitt medlemskap?

Du kan givetvis pausa medlemskapet om du har behov för det. Vår kundservice hjälper dig att hitta den lösning som är bäst för dig.

Bli medlem i dag!

Känner du igen känslan när du skall raka dig men du har glömt att köpa nya blad? De dagarna är över. Som medlem får du nya rakblad direkt hem i postlådan, så att du alltid har skarpa blad för perfekt resultat.